11 Eylül 2011 Pazar

Naruto Kyuubi Mod (Renklendirme)

Renklendirme paylaşmayalı epey zaman oldu, birine istemeden spoiler verdiysem affola :)
Resime tıklayarak orijinal boyutunda görüntüleyebilirsiniz.

V2:


16 yorum:

  1. Teşekkürler :) V2'de çizgileri inceltince boyalarda taşma oldu biraz ben de şimdi gördüm :)

    YanıtlaSil
  2. Ellerine sağlık çok güzel olmuş

    YanıtlaSil
  3. kermbey sasuke dueling network de biraz yardım edermisiniz

    YanıtlaSil
  4. Duelingnetwork'u tanıtmak amacı ile bir video hazırlıyorum, bugün tamamlanır sanırım epey detaylı bir video tamamlandığında onu izleyebilirsin. Ama eğerki sen deste tavsiyesi vb. hakkında yardım istiyorsan şimdilik "Desteler ve Düellolar" kısmımızı inceleyebilirsin.

    YanıtlaSil
  5. oynamayı öğretirmisin?? düeling networke girip

    YanıtlaSil
  6. Videodan önce ufak bir tanıtım yapalım.1. kısım Önce düeling networka üye olmamız lazım.Bunu atlıyorum.(Eminim yapabilirsiniz yapamazsanız bana mesaj atabilirsiniz sorularınızı cevaplamaktan zevk alırım.)Sonra giriş yapalım dueling networka girelim " username " kısmına kullanıcı adımızı " password " kısmına şifremizi yazalım.Log-in e tıklayalım."Duel" yazısına basalım."Deck constructor" dan destemizi yapalım."Clear deck" desteye aldığımız kartların hepsini siliyor."Sort deck" ise sırasıyla canavar , sihir , tuzak kartlarını alfabetik sırayla diziyor.Bu tuşların altındaki yerse destelerimiz."New deck" de yeni bir deste alanı veriyor ve ona yeni destenizi yapıyorsunuz."Rename deck" de yaptığınız destenin adını değiştirmenize yarıyor."Delete Deck" destenizi siliyor."Save deck" destedeki kartları kaydediyor."Set as default" ise duel roomda yapacağınız düellolarda kullanacağınız destelerden birini en başa getiriyor."Deck" kısmına kartlarımızı koyuyoruz."Side" kısmına yedek kartlarımızı koyuyoruz."Extra" kısmına fusion,synchro,xyz canavarlarımızı koyuyoruz."Name" kısmı aradığımız kartın adını yazacağımız yerdir."Desc" kısmıda "Name" kısmıyla aynı işlevi görüyor galiba."Card" bölümü hangi kart tipinin arandığını soruyor.(Monster,spell,trap)Yanındakide hangi tür olduğunu soruyor.(Normal,effect,rutial,fusion,xyz,synchro)"Type" bölümü Hangi tip canavar olduğunu soruyor.(Aqua,Beast,beast-warriror,dinasaur,dragon,divine beast,fairy,fiend,fish,insect,machine,plant,pyro,psychic,reptile,rock,sea serpent,spellcaster,thunder,warrior,winged beast,zombie)Yanındakide nasıl bir canavar olduğunu soruyor.(Gemini,Toon,Tuner,Spirit,Union)"Attrib" hangi element canavarının arandığını soruyor.(fire,water,wind,earth,dark,light)Yanındakide hangi seviye canavar arandığını soruyor.(1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12)"Atk" bölümü kaçla kaç atk de bir canavar isteğinizi,"Def" bölümü kaçla kaç arası def de bir canavar isteiğinizi soruyor.Search da kartı arıyor.

    YanıtlaSil
  7. 2. kısım ."Rankings" kısmı da oyuncu listesi."Profile wiever" de puanımızı ,kazanma ve kaybetme sayımızı görmek ,arkadaş olmamızı sağlamak,ve bir kaç bilgi daha vermek için yapılmış bir yerdir."My Profile" kısmındada resmimizi kart rengini seçeriz."Change password"dan da şifremizi değişiriz."Exit" dende çıkış yaparız.Şimdi sırada "Duel room" var.Advanced(rated), Advanced(Untraded), Tradionatal(Untradet) kısımları odalarımız."Deck" kısmı düellodaki kullanacağımız deste bölümüdür."Mode" kısmındaki Duel düello yapmak için Watch ise düello yapan kişileri izlemek içindir."Host a duel" kısmında ise söylediğim odaların isimleri var.Bunlardan birini seçeriz birisi bizim ismimizi görür tıklar bizde onunkini görür tıklarız ve düelloya başlarız.Host a düel kısmında duel note kurduğumuzda bir kaç note yazarız örneğin "testing" demek olurki bu bir test amaçlı düello.Duel password da ismine tıklayan insanların bir şifre istemesiyle karşı karşıya gelir.Genellikle bu bir arkadaşınla sözleşmişsen başkaları girmesin diye yapılır.

    YanıtlaSil
  8. 3. kısım. draw desteden kart çekmeye yarar show ile rakibine desteni extra desteni veya elini gösterebilirsin.Shuffle desteni karıştırır.Veya elini.Mil destenin üstünden bir kartı mezara gönderir.Banish fd ydi galiba destenin en üstünden bir kartı oyundan çıkartır.Wiew destene veya extra destene bakmanı sağlar.Summon bir canavarı açık saldırı konumunda çağırır.Set bir canvarı kapalı savunma modunda sahaya koyar.speacail summon defense mode bir canvarı savunma modunda özel çağırır specail summon attack mode bir canvarı saldırı modunda çağırır.To graveyard elinizde bir kartı mezara atar.To grave destelerdeki ve oyundan çıkan kartları mezara gönderirir.Ve benzeri

    YanıtlaSil
  9. Not:Hepsi kendi yazımdır kesinlikle hiçbir yerden alıntı yapılmamıştır.Bu yazı sadece bilgilendirmek ve yardımcı olmak içindir.Bu arada böyle muhteşem bir site yaptığı için Kermbey e ve sitenin süper moderatörü burocka teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  10. Ön tanıtım için teşekkürler, videodan önce güzel bir hazırlık oldu :)

    YanıtlaSil
  11. benim 12 yenmem var nie yazmıyo you win diye 12 kez yazı gördüm

    YanıtlaSil
  12. Ne önemi var canım ben sadece sitenize destek olmak istiyorum o kadar.12 yenmen var ise mutlaka kayıtlıdır. Profile wiever kısmından win yazısının yanındaki sayı kaç kere kazandığını belirtir.

    YanıtlaSil
  13. Büyük ihtimale o yeşil ya da pembe bölümlerde oynamışsındır, mavi bölümde oynaman gerek kayıtlarda görünmesi için, duelingnetwork tanıtımımda da bundan bahsettim zaten.

    YanıtlaSil
  14. tmm anladım yasak kart kullandığım için giremiyorum mavi ve yeşil odalara

    YanıtlaSil