4 Aralık 2011 Pazar

1. F.D.T Finali [Tuturgut61 Vs. Kermbey]

Yükle yükle bitmiyor arkadaş :)

Maç 1

Maç 2

6 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. darkstar77 olarak abim ve bacterixx olarak bende katılacağız evil hero vb olmuyorsa söyleyin ona göre bizde deste hazırlayalım:) ilgi icin teşekkürler şimdiden yanlız biz hafta içi 17:00 ile 19:00 müsaitiz söyliyim dedim

    YanıtlaSil
  3. Şu an herhangi bir turnuva için katılım toplamıyoruz, yeni turnuva başlatma kararı aldığımızda da belirtirsen bunları sevinirim :)

    YanıtlaSil
  4. Kermbey Çevirmekte Oldugunuz Animeleri takip ediyorum ve duel networking hakkında sizden yardım istiyorum. daha önce hep bilgisyara karsı olan oyunları oynadım msn dnangel@turkmmo.com yardımcı olursanız sevinirim :)

    YanıtlaSil
  5. Aşağıdaki linkte duelingnetwork'un nasıl oynanacağı hem videolu hem de yazılı olarak anlatılı. Bu kaynaklardan sonra kafanda hâlâ soru işaretleri olursa seve seve yardımcı olmaya çalışırız :)

    YanıtlaSil
  6. teşekkürler yardımcı oldu videolarınız ama duel network sanırım bana uygun değil orası profların yeri gibi geldi çogu kartın ne işe yaradıgını biilme bilmiyorum sanırım bir az çalsmam lazım :) çevirdiginiz yugioh filmlerinizi takip ediyorm Başarılı çalsmalar tebrikler :)

    YanıtlaSil